personlig funktionell träning

Aktiv rörelse istället för passiv position är våra ledord. Tillsammans hittar vi en träningsform som passar just dig - med dina målsättningar och vår kunskap. Vi låter dina förutsättningar av rörelse styra övningen. Därför finns inga färdigtryckta träningsprogram hos oss. 


Grunden i all träning är bål, bål, bål bål... dvs styrka i mage och rygg - här hittar du dina förutsättningar för rörelse och balans. Vi bygger starka kroppar som ska hålla länge. 


Det är inte samma sak att vara stark i en bålövning som att vara stark i bålen i en övning - därför varvas ren bålträning med träning där du får utveckla din bålstabilitet i alla rörelser. Så som det egentligen ska fungera. 


Kika gärna in under fliken Idrottsspecifik träning -  för er som verkligen vill optimera era resultat.


Ett populärt tillval - träning på jobbet

ProTreatment arbetar också med träning på jobbet. Fler och fler ser fördelarna med att personalen får hjälp med att bli starkare i axlar, bål och ländrygg. Upplägget varierar från rena styrketräningspass, gympa och cirkelfys till Qigong och balanspass. Specifik träning kan även anpassas till arbetssituation och kroppshållning för att öka din styrka och uthållighet i vardagen.


Veckans övning

"Det är skillnad på att vara stark i en bålövning och att vara stark i bålen i en övning"