om oss

kliniken

Hos oss på ProTreatment hittar du terapeuter som arbetar med massageterapeutiska behandlingar, personlig träning med funktionell inriktning, idrottsspecifik träning, kognitiv beteendeterapi med ACT profil (KBT), kostrådgivning/hälsorådgivning, mjuka mobiliseringar av bland annat bäcken, nacken och bröstrygg.


Kliniken startade 2006 i Halmstad och arbetar sedan dess med både privatpersoner, idrottsföreningar, elitsatsande personer och företag. I konceptet ingår även större friskvårdsansvar i olika verksamheter där bland annat KBT-samtal, medicinsk qigong, gympa, fyspass samt föreläsningar ingår.


Vi har ett nära samarbete med sjukgymnast vid behov och kan även rekommendera dig vidare i vårddjungeln om det skulle behövas.


Sedan 2016 är vi ackrediterade av Försäkringskassan att bedriva företagshälsovård. Läs mer under menyn Företagshälsovård.


ProTreatment i Halmstad innehar patient- och ansvarsförsäkring, är certifierade i branschorganisationen Svensk Massage samt är medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.


Fokus i de manuella terapierna ligger på att behandla och förebygga framförallt överbelastning genom massageterapi, mobilisering/justering och personlig träning i olika stadier. I ett behandlingstillfälle ingår oftast flera moment av manuella tekniker samt träning och förebyggande egenvård.


Fokus i den kognitiva beteendeterapin KBT med ACT profil handlar om att hitta nya sätt att tänka och göra för att ersätta det som tidigare inte fungerade eller var förenligt med mål och värderingar i livet. Likaså de coachande hälsosamtalen lägger stor vikt att vi framförallt förändrar det vi gör för att befästa vår inre motivation. Outside-in.Magnus hellström

Beteendevetare med fokus på idrottspsykologi och ledarskap. Arbetar med personlig träning, fysträning för elitidrottare, massageterapi samt manuella terapier.

wenche hellström

Beteendevetare och KBT-terapeut för psykologisk behandling. Arbetar även som terapeut inom massageterapi, personlig träning, hälsorådgivning och manuella terapier.

robin anderberg

Robin är medicinsk massageterapeut som arbetar med djupgående behandlingar för att lösa upp spänningar i muskulatur och rörelseapparat.

SARA PETERSSON

Sara är massageterapeut och personlig tränare som arbetar djupgående med speciellt fokus på att komma åt och stimulera bindväven för bättre rörlighet i rörelseapparaten.