massageterapi i halmstad

Vår massageterapi behandlar framförallt ditt problemområde med hjälp av djupa rörelser, bindvävsbehandling, pressur och triggerpunkter, terapeutiska töjningar och mjuka mobiliseringar.


Som en del i behandlingen ges ofta träningsråd och fokus brukar ligga framförallt på att bli starkare i axlar, bål och ländrygg. Specifik träning kan även anpassas till arbetssituation och kroppshållning för att öka din styrka och uthållighet i vardagen. Syftet är att minska arbetsrelaterad smärta och överansträngning i framförallt axlar, bål och ländrygg. 


I de fall där snedställningar inskränker på det naturliga rörelsemönstret kompletteras behandlingarna med mjuk mobilisering. 


Ett populärt tillval - massage på jobbet

Massage och träning räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren och många ser det som en självklar del av personalkostnaderna. Trenden är tydlig - allt fler arbetsgivare inser att kroppsterapi är en lönsam affär. Personalen blir friskare, sjukfrånvaro minskar, arbetsgivaren satsar på dem och dessutom sporrar massage och träning via arbetet till friskvård under eget ansvar. Det är även ett perfekt tillfälle att koppla av, få miljöombyte och få ordentlig blodgenomströmning i musklerna som förhindrar värk.


Upplägget kan variera från tidsbokningar på kliniken till abonnemang på löpande massage på arbetsplatsen. I ett avtal ingår även akuttider.